terrasedel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EDEL is het café/restaurant gevestigd in hetSieraad. Edel is zo comfortabel als je eigen huiskamer, maar altijd verrassender dan thuis. Op ieder moment van de dag. De keuken én bar staan van 11:00 uur tot laat tot je beschikking. Dagverse smoothies, Bocca koffie, lunch met zuurdesembrood van Menno met seizoensgroenten en Dilmah thee uit een t-tière voor overdag. Luid daarna het weekend in met chef-kok Tim’s spannende borrel bites en een ultieme longdrink uit een iced glass. Tegen etenstijd tovert vervolgens Tim verse, kleurrijke en eerlijke gerechten tevoorschijn, waarin groenten de boventoon voeren. Je proeft het seizoen op je bord! EDEL beschikt overeen groot zonnig terras aan het water, direct gelegen aan de Kostverlorenkade.

EDEL is de ideale plek voor een hapje en drankje voorafgaand aan de voorstelling.
Voor meer informatie: www.edelamsterdam.nl

 

!!TIP!! op vertoon van je toegangsbewijs voor de voorstelling ontvang je voorafgaand aan een voorstelling 10% korting op een diner bij cafe/restaurant edel.

 

 

 

Theaterstudio Amsterdam

Telefoonnummer: 06-18488105
Mailadres: info@theaterstudioamsterdam.nl
kvk: 61491233
BTW-nummer: NL854364729B01

Like ons op Facebook

Reserveren

Uw kaarten voor voorstellingen kunt u online via deze website reserveren of aan de deur kopen, 30 minuten vooraanvang van de voorstelling. Aan de deur zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Per reserveringen wordt €1,50 administratiekosten in rekening gebracht. Zowel aan de deur als online.
Back to Top