Sale!
201505_poster_ordinary-days_420x594mm_v2

01 Juli | Ordinary Days

Na het grote succes van de musical ‘Voor je ’t weet’ brengt het gezelschap ‘De Brug Musicaltheater’ de musical “Ordinary days”. Deze Off-Broadway musical is al verschillende malen met succes gespeeld in Amerika, Engeland en Australië en komt vanaf 1 juli naar Nederland.
Rollen worden gespeeld door Patricia van Haastrecht (Jos Brink Genesius Penning 2010, ‘Snip & Snap. Ja, dit is revue!’) Wesley de Ridder (De Gebroeders Leeuwenhart, Koekeloere, Kikker en De Vuurvogel) Julia Berendse (Mr. Luca – Jazz voor Kinderen, Stichting Vivendi) en Stef van Gelder (Dogfight (M-Lab) , Jukebox Boys).

Voorstelling
“Ordinary Days” vertelt het verhaal van vier jonge New Yorkers wier levens elkaar kruisen op hun zoektocht naar geluk, liefde en invulling van hun levens. Met prachtige pakkende songs delen zij hun ervaringen, waarin veel toeschouwers zich zullen herkennen en realiseren hoe belangrijk het is om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen. Met een doses humor en ontroering, toont deze musical hoe 8.300.000 individuele verhalen gecombineerd worden op een onverwachte manier in één musical.

Claire: Julia Berendse
Jason: Stef van Gelder
Deb: Patricia van Haastrecht
Warren: Wesley de Ridder

Regie: Steven Moonen
Muzikaal leider & pianist: Alan Evans

“Ordinary days” is van 1 juli t/m 12 juli 2015 exclusief te zien in TheaterStudio Amsterdam. Reserveren kan vanaf vandaag op de website van Theaterstudio Amsterdam www.theaterstudioamsterdam.nl.

“Ordinary Days” is een initiatief van “Stichting De Brug”. Dit gezelschap wil een duurzame omgeving creëren waar jonge professionals zelf het heft in handen kunnen nemen om als maker en uitvoerend artiest een oprechte en pure vorm van musicaltheater te maken.

SKU: 002684 Categorie:

Theaterstudio Amsterdam

Telefoonnummer: 06-18488105
Mailadres: info@theaterstudioamsterdam.nl
kvk: 61491233
BTW-nummer: NL854364729B01

Like ons op Facebook

Reserveren

Uw kaarten voor voorstellingen kunt u online via deze website reserveren of aan de deur kopen, 30 minuten vooraanvang van de voorstelling. Aan de deur zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Per reserveringen wordt €1,50 administratiekosten in rekening gebracht. Zowel aan de deur als online.
Back to Top