Sale!
Flyer_LOIS_front

21 juni |Lach of ik schiet 20:00

Project V presenteert i.s.m. Stichting Pulp Producties

LACH OF IK SCHIET!

Met Alexandra Alphenaar, Daphne Flint, Hein Gerrits, Ara Halici en Anouk van Nes

Vier mensen zijn veroordeeld voor verschillende kleinere vergrijpen. Hun taakstraf omvat een cursus van één week. Er wordt van hen verwacht zich onder te dompelen in de wereld van de clown, om na 6 dagen verkleed en wel oude van dagen en zieke kinderen te vermaken. Laat een dergelijke taakstraf nou een enorme uitdaging zijn voor vier mensen die het allerliefste met zichzelf bezig zijn. Toch zetten ze de tanden op elkaar en gaan aan de slag. Neusjes, grote schoenen, schmink, pruiken en gekke loopjes: als het enige alternatief een paar weken in de bak is, dan doe je alles.

LACH OF IK SCHIET is een nieuwe musical comedy van de makers van ALLES OF IETS en HANDJES IN DE LUCHT.

 

PROJECT V

PROJECT V is de verzamelnaam voor een groep vrienden die allemaal werkzaam zijn in het theatervak, of het nu voor de schermen of achter de schermen is. Gedurende het seizoen werken deze mensen door het hele land aan de meest uiteenlopende voorstellingen. Maar zo tegen het einde van juni komen ze bij elkaar, om samen een nieuwe Nederlandse musical comedy te maken.

Insteek van PROJECT V is dat niemand ervoor betaald krijgt. Er wordt voor deze zomerprojecten (waar Lach Of Ik Schiet de vijfde is, vandaar Project V) geen enkel loon uitbetaald. Iedereen werkt mee, puur uit liefde voor het theatervak. om in korte tijd een bizarre nieuwe Nederlandstalige musicalcomedy op de planken te brengen met een mooie groep mensen. Dat is de motivatie en niets anders. 

Na Doodgelukkig, Er Was Eens, Alles Of Iets en Handjes In De Lucht is Lach Of Ik Schiet zoals gezegd alweer de vijfde voorstelling  van deze groep. Na de laatste voorstelling waaien acteurs, actrices, schrijver, componist, regisseur, ontwerpers en crew weer uit over andere producties, om elkaar volgend jaar juni weer te treffen. In PROJECT VI. Maar zo ver is het nog niet. Eerst van 18 tot en met 22 juni Lach Of Ik Schiet!

SKU: 002353 Categorie:

Theaterstudio Amsterdam

Telefoonnummer: 06-18488105
Mailadres: info@theaterstudioamsterdam.nl
kvk: 61491233
BTW-nummer: NL854364729B01

Like ons op Facebook

Reserveren

Uw kaarten voor voorstellingen kunt u online via deze website reserveren of aan de deur kopen, 30 minuten vooraanvang van de voorstelling. Aan de deur zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Per reserveringen wordt €1,50 administratiekosten in rekening gebracht. Zowel aan de deur als online.
Back to Top