Flyer_LOIS_front
Longfonds_met_pay-off_2regelsAlexandra01AnoukAra01DaphneHein01

22 juni |Lach of ik schiet (Besloten Voorstelling)

Besloten voorstelling voor Longfonds

Op maandag 22 juni is er een besloten voorstelling van de theatershow Lach of ik schiet! voor het Longfonds (voorheen Astma Fonds). Actrice Alexandra Alphenaar, één van de actrices die te zien is in deze show, zet zich in als ambassadeur voor het Longfonds. Zij heeft haar mede auteurs enthousiast gemaakt om zich ook voor dit goede doel in te zetten. Daarom is er 22 juni een speciale voorstelling voor het Longfonds. Te gast zijn vrijwilligers die belangeloos de jaarlijkse collecte van het Longfonds in hun eigen regio coördineren. Dit jaar was de collecte van 20 t/m 25 april. In deze week gingen zo’n 40.000 collectanten op pad om geld in te zamelen in de strijd tegen longziekten.

Wat doet het Longfonds?

In Nederland hebben meer dan 1 miljoen mensen een ongeneeslijke longziekte, zoals astma of COPD. Gewoon kunnen ademen is voor hen niet vanzelfsprekend… Daarom investeert het Longfonds o.a. in wetenschappelijk onderzoek naar een vaccin tegen astma en reparatie van kapotte longen. Het Longfonds strijdt tegen longziekten en wil gezonde longen gezond houden. Want gezonde longen zijn van levensbelang. Voor meer info zie www.longfonds.nl

LACH OF IK SCHIET!

Met Alexandra Alphenaar, Daphne Flint, Hein Gerrits, Ara Halici en Anouk van Nes

Vier mensen zijn veroordeeld voor verschillende kleinere vergrijpen. Hun taakstraf omvat een cursus van één week. Er wordt van hen verwacht zich onder te dompelen in de wereld van de clown, om na 6 dagen verkleed en wel oude van dagen en zieke kinderen te vermaken. Laat een dergelijke taakstraf nou een enorme uitdaging zijn voor vier mensen die het allerliefste met zichzelf bezig zijn. Toch zetten ze de tanden op elkaar en gaan aan de slag. Neusjes, grote schoenen, schmink, pruiken en gekke loopjes: als het enige alternatief een paar weken in de bak is, dan doe je alles.

LACH OF IK SCHIET is een nieuwe musical comedy van de makers van ALLES OF IETS en HANDJES IN DE LUCHT.

 

PROJECT V

PROJECT V is de verzamelnaam voor een groep vrienden die allemaal werkzaam zijn in het theatervak, of het nu voor de schermen of achter de schermen is. Gedurende het seizoen werken deze mensen door het hele land aan de meest uiteenlopende voorstellingen. Maar zo tegen het einde van juni komen ze bij elkaar, om samen een nieuwe Nederlandse musical comedy te maken.

Insteek van PROJECT V is dat niemand ervoor betaald krijgt. Er wordt voor deze zomerprojecten (waar Lach Of Ik Schiet de vijfde is, vandaar Project V) geen enkel loon uitbetaald. Iedereen werkt mee, puur uit liefde voor het theatervak. om in korte tijd een bizarre nieuwe Nederlandstalige musicalcomedy op de planken te brengen met een mooie groep mensen. Dat is de motivatie en niets anders. 

Na Doodgelukkig, Er Was Eens, Alles Of Iets en Handjes In De Lucht is Lach Of Ik Schiet zoals gezegd alweer de vijfde voorstelling  van deze groep. Na de laatste voorstelling waaien acteurs, actrices, schrijver, componist, regisseur, ontwerpers en crew weer uit over andere producties, om elkaar volgend jaar juni weer te treffen. In PROJECT VI. Maar zo ver is het nog niet. Eerst van 18 tot en met 22 juni Lach Of Ik Schiet!

22 June 2015 @ 14:00 - 15:15

1, Postjesweg, Amsterdam-West, 1057 DT, Amsterdam, Nederland - 1057 DT

Event is expired

Niet in voorraad

SKU: 002354 Categorie:

Theaterstudio Amsterdam

Telefoonnummer: 06-18488105
Mailadres: info@theaterstudioamsterdam.nl
kvk: 61491233
BTW-nummer: NL854364729B01

Like ons op Facebook

Reserveren

Uw kaarten voor voorstellingen kunt u online via deze website reserveren of aan de deur kopen, 30 minuten vooraanvang van de voorstelling. Aan de deur zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Per reserveringen wordt €1,50 administratiekosten in rekening gebracht. Zowel aan de deur als online.
Back to Top